Zweefvliegen in Zeeland

 

Afgelopen weekend hadden we een bedrijfsweekendje weg in Zeeland. Een van de activiteiten was een verrassing . Nadat we twee keer heen en weer gelopen waren om eerst wel en toe weer niet de zwem spullen te pakken (lekker zeewatertje van 16 graden) werden we ingeladen (je weet wel..kinderfeestje neem je zwemspullen mee, je wordt thuisgebracht).
We zijn gaan zweefvliegen! Wat een belevenis en de moeite van het wachten waard. Had ‘s morgens al eens naar boven gekeken en me afgevraagd hoe het zou zijn, zo zonder motor een meeuw nadoen om de juiste thermiek te vinden.
Nou het was TOP! De start met een lier heeft een beetje kermisattractie gevoel…maar als je eenmaal boven bent is het echt net alsof je een uit de kluiten gewassen meeuw bent.
Zeker de moeite waard om eens te proberen als je de kans krijgt. Van de volledig door Jeroen gevulde Flip (drie kwartier film, ruim 1 gig) heb ik 1 minuut weten te maken.

Eén reactie

  1. ik heb een aantal van jullie rond mogen vliegen (instructiestarts) goed te horen dat je het naar je zin gehad hebt op Haamstede. leuk filmpje

    Met vriendelijke groet,
    Geert-Jan van Damme

Reacties zijn gesloten.