Zonnige woensdag gehaktdag, zonsurfen

zonNog even doorbordurend op onlogische sites achter een webadres.
Op deze zonnige woensdagmiddag waar ik allerlei zonnige ideetjes bij krijg ben ik dus gewoon eens wat gaan spelen met zon en varianten daarop om te zien of er ergens een site is die de door mij daarbij bedachte lading dekt.
Daar gaan we:

  • www.zon.nl: natuurlijk daar zit de Nederlandse organisatie voor gezondheidsonderzoek en zorg innovatie achter.
  • www.zonnig.nl: niks een lege foutmelding of index die niet klopt.
  • www.dezonschijnt.nl: natuurlijk onderwijsdingen en scholing en deze domeinnaam is te koop (iets voor jou Willem?)
  • www.indezon.nl: vanzelfsprekend, ondergoed, logisch toch?
  • www.zonnestraal.nl: nooit geweten dat er een landgoed was dat zo heet, mag van mij dus.
  • www.mooiweer.nl: daar is het nog niet mooi genoeg voor, die site moet nog gebouwd worden.
  • www.vrij.nl: toen ik keek werd de website niet gevonden (is niet vrij trouwens)

Afijn de enige site die mij wel lekker lijkt vandaag is www.zonneradar.nl. Op www.zonnebrand.nl vind je niets tegen zonnebrand en bij www.rose.nl kan ik geen glas rose bestellen dus ga ik maar gewoon naar www.naarhuis.nl en ja spreek je moerstaal lijkt mij dan ook een logische afsluiter.
Denk trouwens dat ik morgen de te koop staande site www.regenjas.nl nodig heb ze voorspellen morgen regen