Zondagswerk…

Normaliter kijk ik niet zo naar de technieken en statistieken  van mijn weblogs , maar omdat vandaag de site er een tijdje uitlag, ben ik daarna gelijk aan de slag gegaan met wat zaken aan de achterkant. Dat betekent dat ik de namen van blogposts (permalinks) op verzoek van Willem Karssenberg eindelijk even goed gezet heb.  Het risico van aanpassen van permalinks is wel dat als anderen mij gelinkt hebben en er dan doorgeklikt wordt er een 404 pagina verschijnt….die moet ik dus ook weer aanpassen, met een geinige tekst ofzo.

Daarnaast heb ik de plugin Supercache weer geactiveerd. Vooral voor de snelheid van een weblog maar ook voor mijn host is dat blijkbaar een must.

Toen ben ik ook maar even in de statistieken gedoken.
Vreemd genoeg valt het bezoek aan edubloggers.nl een beetje tegen, dus daar ga ik nu wat aan proberen te doen.
Iedere edublogger heeft wel een : ik volg…. Op zijn of haar weblog staan. Zouden we die niet kunnen vervangen door de mooie wordle van Trendmatcher waar alle edubloggers verzameld zijn?
Pak dus de afbeelding van edubloggers en zet em even op je weblog, we willen toch ALLE edubloggers veel gelezen laten worden?

Gelijk neem ik even de gelegenheid om 2 heel verschillende sites te pluggen.

DidactICT.nl
Paul is op mijn aandringen overgestapt van een gratis wordpress.com site naar een eigen domein. Nog steeds ben ik de foutjes (verbroken codes naar video’s) en vreemde teksten aan het aanpassen.
Bij edubloggers.nl is de feed al aangepast, maar voor diegenen die zelf een RSS feed hebben, of de weblog nog niet kennen, lezen!!

Zelfzorgslokdarmafsluiting
Hoe een beetje hulp aan de technische kant mijnerzijds een prachtige zelfzorgsite tot leven kan wekken, bewijst Caren Kunst. Ik deed  de installatie en dingen erom heen, Caren is de expert van de inhoud.
Prachtig!! En we hebben maar 1 keer geluncht om elkaar op te peppen.

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.