Zondag, geen krant maar wel EduspirIT

Surfend kwam ik op de verwijzing naar een artikel over de begeleiding in de BPV van MBO leerlingen, deze zou niet goed zijn.
Even doorklikken dan maar, helaas het Reformatorisch Dagblad zet op zondag de site uit met de melding naar de rustdag.
Wel kon ik bij de onderwijsnieuwsdienst klikken naar de aankondiging van EduspirIT 2008, een zoals op de site gemeld een beweging die gericht is op de toekomst van het onderwijs. Zij organiseren op maandag 29 september tussen 13.00 en 19.00 uur een conferentie voor leidinggevenden in het onderwijs. En ja de IT staat voor IT, slimme ICT oplossingen.
De foto op voorpagina is van een lief meisje met een blauw aureooltje boven haar hoofd. Schattig en geeft me dus een echt zondag gevoel.
Trouwens een van de organiserende partners is Kennisnet, zal mijn ambassadeursschap dus weer eens inzetten om mijn leidinggevenden attent te maken op de bijeenkomst.

Blogged with the Flock Browser