Zo was dat even schrikken, EZELIN!

Ja ik ben een EZELIN!!! Heb 1000 accounts voor allerlei upload dingen, 4 Computers. Maak net nog reclame voor Dropbox (aanrader!), sterker nog zette vanmorgen als eerste de presentatie voor donderdag er in weg, omdat mijn Cruzer (ook 4 GB ruimte) kuren heeft. Afijn omdat ik te ongeduldig ben, om op me mijn werk aan te melden op het netwerk en ook geen zin heb om daar dingen op te slaan (kan ik er thuis niet bij), plemp ik alles her en der neer. Ja Karin, en wat doe je dan niet goed. BACKUP maken, DATA op een externe harddrive zetten, CD’s branden van de foto’s. Karin gelooft dat Antonius alles voor haar terug kan brengen.
Vanmorgen mijn les (tijdelijk) weer even geleerd. Bij een printerstoring sloeg de Notebook volledig vast, ineens een blauw scherm met lang niet geziene DOS dingen en een fatale error. Tss….hard uitzetten en opnieuw starten. Ik kan me niet herinneren dat mijn bureaublad en de map Mijn Documenten zo leeg geweest zijn. Koffie, sigaretje en direct de mail in, om ook daar eens baat te hebben van gebrekkig bestandsbeheer en achterstallige mailboxschoning (webmail dan).
Nieuwe mapjes en God zegene de greep. Wel vreemd dat alle programma’s die ik op de C-schijf heb staan nog wel werkten. Na even over mijn schouder gekeken te hebben de notebook geaaid, opnieuw gestart en voila……Antonius heeft weer een gift tegoed. Alles weer terug enne…..de notebook staat vriendelijk brommend naast mij alle data op de dikke freecom te kopieren. De ongesorteerde bestanden zoek ik dan met Sint Juttemis wel weer eens uit.

Blogged with the Flock Browser