Zie je door de bomen het bos niet? Schenk dan je haar maar.

haar 
Rare koptekst natuurlijk maar dekt wel de lading van wat ik wil gaan schrijven.

Mijn dochter zoekt (als arme student) per jaar een goed doel. Dit jaar heeft ze besloten haar haar te doneren. 10 centimeter van je haar en er kan al een haarstuk van gemaakt worden. Ik heb haar beloofd ook de link te plaatsen in dit Blog.
Bij deze: http://www.pruik.nl/haardonatie/
Gezien de vanzelfsprekendheid van het nut hoef ik niet uit te leggen waarom ik dit initiatief van harte steun.

Ze zoekt nog wel een kapper die het voor haar wil afknippen.
Dat ga ik in elk geval doen bij mijn collegae van het haarstylistencollege.
Mijn haar is echter nog geen 5 centimeter lang dus heb ik ook even mijn volgepompte mailbox doorzocht naar een ander goed doel, weinig moeite, geen geld. En daar was Plant een boom in het bos. Gratis en voor niks een boom in een bos planten en ook het milieu nog helpen. Ik ook weer een rustige nacht en een goed gevoel.