Zelf je Autonavigatie stem inspreken

Mijn Tom geluid staat altijd uit, ik zing te hard. Maar zou het wel geinig vinden om de stem te spelen. Leuker ook om dat dan in bijvoorbeeld Uteregs te doen. Wat dacht je van een mooi verjaardagscadeau, mijn stem op jouw Tom. Nu kun je natuurlijk gewoon de software kopen, installeren, babbelen en uploaden. Leuker echter is om zelf te experimenteren en voor noppes. Ik vond hier bij LaurusButh een handleiding TomTom stemmen zelf maken. Hij zoekt ook nog dialecten..dus voor wat hoort wat.
Lijkt mij wel leuk om leerlingen mee aan de slag te laten gaan. Ze zijn bezig met standaard software en oefenen taal. Want waarom niet in Engels, Duits of Frans? Anders dan Qui est tu? of Wir fahren hin und sehen die Affen. Moeten ze daarna wel even de stemmen op een TomTom mogen zetten natuurlijk.