Zamzar gratis online omzetten van bestanden

Da’s nou handig Zamzar, een gratis online service waar je bestanden kunt laten converteren (omzetten) naar andere extensies. Bijvoorbeeld een csv bestand naar een word document maar ook geluidsbestanden en video bestanden. Je kunt een bestand vanaf je eigen PC uploaden en aangeven naar welke extensie je het wilt hebben, maar ook een webadres (URL) dus vanaf bijvoorbeeld Youtube. Na het uploaden hoef je alleen je emailadres op te geven en je krijgt een mail met een downloadlink, dus geen gedoe met een account aanmaken. Ik heb het getest met een Word 2008 doccie vanaf mijn Macbook naar een PDF (makkie) en had binnen 5 minuten de downloadlink in de mail en een perfect pdf bestand.
Lijkt me handig als je onderweg bent met je Asus Eee en het bestand niet te openen is.

Blogged with the Flock Browser

4 reacties

 1. Waarom zou je in Godeshemelsnaam op je MacBook een PDF via Zamzar laten maken? Behlave dan om te laten zien dát Zamzar werkt.

  Maccers doen dat met CMD+P en dan de glimmende PDF-knop onderin je printdialoogje. Of onderschat ik je nu?

  Enneh, blijkbaar lees je mijn blogje nog niet sinds http://blog.helikonrta.nl/?p=73
  (geintje)

 2. @helinkorta, tss ik jouw blog niet lezen……..maar was ook alleen om te testen (hoe lang het duurde en of het ging, kon zo gauw niks bedenken).
  Blijft handige service en ik werk op een Windows machine zonder installatierechten hier (alhoewel de Asus in mijn tas zit en ik vind dat ik bijna naar huis mag :-))

 3. LS,is het mogelijk mij te helpen met het volgende.
  Ik heb jpeg’s in het Imovie gezet(dit wordt dan een quicktime stil beeld)
  Hoe zet ik dit weer terug in jpeg met Zamzar?
  Ik hoor het graag,met vriendelijke groet,PB

Reacties zijn gesloten.