Youdipity Author

In de mailbox deze week weer een update van YouDipity Author.
Dus zoals toegezegd vandaag weer even een slag gemaakt in de omgeving. Ikzelf heb niet de pro versie, deze is maar 4 euro per maand, maar slordig als ik ben, waag ik me niet aan het aanbod dat ik maar 1 maand hoef te betalen en er dan 2 gratis krijg. Vergeet geheid op te zeggen.
Met alleen de huidige author versie kun je al aardig wat dingen doen.

Ik heb een PDF van KPN, Pimp you’re LinkedIn profile geupload  en er verder niets mee gedaan. Dan lijkt het op een veredelde slideshare, maar kun je er bijvoorbeeld nog notities aan toevoegen.
Na publiceren kwam ik erachter dat ik er een andere afbeelding in wilde in de Dipities site. Dat kan gelukkig ook nu, dus komt er wat variatie in de startpagina.
Daarna heb ik zelf een aantal pagina’s gemaakt met een telegram uitleg hoe je een “wie ben ik”maakt met Windows Moviemaker. Daarin heb ik (in de gratis versie de enige mogelijkheid) een YouTube video opgenomen.
Al met al, denk ik 10 minuten aan het rommelen geweest en 2 gepubliceerde Dipities.
Omdat ik niet echt een ontwikkelaar ben en nog niet het idee heb een boek te willen schrijven, waag ik me nog niet aan een betaalde versie.
In de YouDipity Pro versie heb je een eigen store, meer opslagruimte, maar ook veel meer mogelijkheden. Bijvoorbeeld toets vragen en gewone vragen toevoegen en veel web 2.0 invoeg toepassingen.
Blijf er een goed gevoel bij en zou eigenlijk de Pro Versie ook wel even willen zien.

Herman van Schie   heeft al een handleiding gepubliceerd trouwens.

Jammergenoeg komt op de iPad een 404 error bij openen van een Dipity en op mijn HTC Android telefoon kantelt e.e.a en is er ook geen herkenning dat het een mobile device is. Er moet dus nog wel wat gesleuteld worden.

Eén reactie

  1. Ik ga die Pro versie wél doen. Zodat je i.i.g. meer dan alleen YouTubes kunt gebruiken als web 2.0 item. WinToets bijvoorbeeld 🙂
    Jouw dipity deed het niet op iPhone, wel in Safari op Mac

Reacties zijn gesloten.