Wordcampnl geen Geeks en Nerds

Afgelopen zaterdag was de eerste WordPress fanclub meeting (mag ik dat zo noemen?) een Wordcampnl bijeenkomst. Van te voren kon ik me geen voorstelling maken van de aanwezigen en de inhoud van deze dag (voor mij helaas een halve)…daarom een korte sfeerimpressie. WordPress is voor mij in de .com versie een gratis weblogservice en nu op mijn eigen domein door mijn host geleverd stukje in de applicatiekluis. Ik kan plugins gebruiken, het uiterlijk veranderen en via het dashboard blogposts schrijven. Meer niet…dacht ik. Nooit geweten dat er zo’n community achter zit en zoveel mensen op zoveel verschillende manieren met WordPress werken. Ga niet alle blogs en websites noemen, heb me alleen voorgenomen meer uit WordPress te halen dan dat wat ik nu doe. Mijn complimenten aan Erno Hannink en Kay Rietberg….de ochtend sessie heb ik 5 sprekers/spreeksters gezien die je rechtop laten zitten. Erwin Blom….ach ja da’s een professionele prater maar ook nog eens leuk om naar te kijken…dat hij een boek geschreven heeft…ach ook leuk….maar de manier waarop hij verteld hoe het tot stand kwam en de stand van zaken nu, de inzet van een sociaal netwerk als Twitter..gewoon leuk. Liz Strauss….vergeef me, maar soms verstond ik niet wat ze zei…kan het gelukkig terugzien. Leuk mens die Lorella…..ik zou willen dat ik zo makkelijk een verhaal hield zeg…maar ja als je boven de inhoud staat kun je je concentreren op het verhaal. @Yoast…(Joost de Valk) met goeie tips…..en Jeroen vd Schenk (Mindz, Seats2Meet)..met digital DNA, de toekomstbeelden Seats2work.
Zoals bij alles…hier werd zelfs vanuit de hoofdzaal streaming uitgezonden…dus gelukkig hebben we de foto’s, films en website nog.
WordCampNL Button 125x125