Word ik een Wizkid II, Pi Day

Weet je dat ik dus nooit iets van die Pi gesnapt heb? Ga het me ook maar niet uitleggen, 3,14159265 en dan oneindig veel cijfers erachteraan, te gebruiken om de omtrek van een cirkel te berekenen. Of zoals de PiWiki zegt: [Het getal pi is de verhouding tussen de omtrek en de middellijn van een cirkel. Dit getal is ongeveer 3,14159… en wordt voorgesteld door de Griekse kleine letter π (pi)]. Verder kom ik echt niet. Net als de repeterende negens uit een ander blogpost, gaat dit mijn pet te boven….of gooi het er maar in.
Vandaag 14 maart 2009 (in Amerikaanse schrijfwijze 3-14) is het dus Pi-dag, FEEST. Internet zou internet niet zijn als er geen websites over waren. Nou neem dan deze maar 1 miljoen getallen achter de komma, leuk strafwerk voor een dwarse leerling! Trouwens als je Pi Googelt krijg je maar 165.000.000 hits, waarom zou ik het uit mijn hoofd leren

Pi

Blogged with the Flock Browser