WOMIMA…maak ze wereldkampioen

WorldMindMap (Womima) is vernieuwd. Kees van Overveld en Karel Wijne zijn de oprichters van Womima en hun missie: Wereldkampioen worden in het verzamelen en ontsluiten van gedachten en associaties. Nou daar gaan we ze dan eens mee helpen.
Op de site kun je dus mindmappen in je eentje (gratis een account aanmaken is dan nog handiger, worden je mindmaps bewaard). Maar leuker vind ik dat we al onze breinbrouwsels er ook met elkaar kunnen bouwen.  Heb er natuurlijk al grappen uitgehaald maar er blijven wel logische associaties opkomen. Ook kun je naast je Mindmap plaatjes op laten komen die op zoekfunctie van Google gehaald worden, nooit geweten dat er zoveel Karin’s waren die dom genoeg zijn om zichzelf in een bikini op Internet te zetten…je zult mij daar niet tussen vinden 🙂
Zou het niet leuk zijn om een ik wens je in 2010 womima te starten?

Ik ben alvast begonnen 2010 ik wens je breinbrouwsel.
womima

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.