Woensdag Stamppotdag nou eens effe onbescheiden

Bijna een jaar werk ik bij mijn “cluppie” en doe er inmiddels best wel “mijn ding”.  Zo, geen namen en links want dat is ook het kenmerk van de club. Inmiddels herken ik ook de hand van onze keien van programmeurs en maak de worstelingen van deadlines, onmogelijke eisen (niets is onmogelijk natuurlijk), hebbelijkheden en onhebbelijkheden van alle kanten mee.
Dus eens van een andere kant belicht, als op software gebied of bij websites dingen niet goed gaan, wordt er snel een vingertje opgeheven naar de maker/leverancier…hullie hebben het niet goed gedaan.
Wat er veel minder gebeurt is delen in de roem en noemen van de bouwers bij de verhalen, uitreikingen en nominaties. Het zal me wel niet in dank worden afgenomen, maar waarschijnlijk zijn Peter, Nieko, Ferdi, Remko, Roan, Rene en Niels best trots als ik hier zeg dat de blogpost op Marketing facts er nooit geweest zou zijn als zij Higher Level niet gebouwd hadden en er nog steeds heel actief zijn, ook met Jeroen als moderator.
Op 3 december worden de e-participatie awards uitgereikt, weet je wie de bouwers van De Amstel Verandert zijn? Ik wel…en ook weet ik wat er aan bloed zweet en tranen gevloeid heeft. Zie jij ergens de naam van de maker?
Op 7 december worden de Gouden reigers (goh wie heeft die naam bedacht?) uitgereikt, 100 ingezonden projecten…en wie denk je dat er een grote bijdrage geleverd heeft aan HairlevelXL?  (ja ja onzichtbaar aan de achterkant en niet de audiovisuele kant).
Wat ik bedoel te zeggen is dat nominaties en awards prachtig zijn…maar deel de veren en steek ze niet in je eigen achterste!

PLUMEAU-SMALL-MEPL006

UPDATE: De Amstel Verandert heeft dus de E-participatie Award gewonnen.

2 reacties

  1. Gefeliciteerd!
    Ik heb zowel De Amstel verandert als HairLevelXL gezien en het zijn producten die de prijzen verdienen hoor.

    Goed gedaan jongens en meisjes van Paragin! (ik mag die naam wel noemen natuurlijk)

Reacties zijn gesloten.