Woensdag gehaktdag, wie staat er nu voor schut?

Heb ze allemaal gemist, maar terugkijken kan tegenwoordig makkelijk en snel en Twitter is leuker zonder kijken. De TV uitzendingen van Lekker Slim. Voor de medemissers: Lekker Slim, wordt gepresenteerd door Bridget Maasland, 3 teams van 2 mannen worden gekoppeld aan 3 teams van 2 vrouwen en de mannen moeten  raden of de vrouwen het goede antwoord op heel moeilijke vragen weten. Geld en cadeautjes zijn te winnen prijzen.
Moeilijke vragen zijn o.a. : Wie waren Lenin en Stalin? Antwoord van de dames (multiple choice) Ikea kasten.
Wat zijn de de eerste 6 letters op een QWERTY (ja ja in een keer getikt) toetsenbord? De dames kwamen niet verder (inclusief luchttypen) dan QWERTS.
Wat is frigide? Antwoord: een inwoner van Friesland en laatste voorbeeld wat is een Guillotine?  Na lang overleg kwamen de dames uit op: een verslaving (na opsomming van cocaine, nicotine en heroine).
Wat mij betreft krijgen alle deelnemende vrouwen een Oscar of Emmy voor hun fantastische toneelspel en zeer creatief oplossend vermogen. Hoe komen ze op zulke sublieme antwoorden. Terugkijkend op o.a. YouTube zie je  echt niet dat dit actrices zijn, briljant!
Wat eigenlijk veel erger was, de vraag aan 2 afgestudeerde Pabo heren (ja mensen, zij leggen de basis voor onze toekomstige generatie): noem 3 ministers uit het huidige kabinet. Volgens de heren zijn de dames slim genoeg om het goede antwoord te geven. Bridget vraagt ze even of zij er zo drie kunnen noemen: JP, Rita Verdonk en Gerrit Zalm, ze vervangen later toch Zalm voor Jan Marijnissen.
Heren uw diploma kunt u bij mij inleveren!
[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=2cNx9wpO5xI&hl=nl&fs=1]