Woensdag gehaktdag, tandpasta smile met een zwart randje.

Bij thuiskomst lag er een pakje, geadresseerd aan Karin Blogt met het juiste thuisadres. Jippie, een cadeautje was mijn eerste ingeving (zo vaak gebeurt dat niet)
In de verpakking een tube tandpasta met 2 printjes erbij. Nou ben ik geen Telegraaf fan en daar kwam het (fake) nieuwsitem op de eerste print wel vandaan (http://www.telegraaf.nl/binnenland/3212827/_Man_opgepakt_na_stelen_tandpasta_.html?p=21,1(vanwege het papier de link met de hand overgetikt). De tweede pagina was een persbericht.
Hele pakketje is afkomstig van Public Relations Online en er wordt mij tussen de regels door gevraagd de tandpasta te testen en mijn bevindingen op mijn blog te zetten.
Mijn twijfels:

  • Wat is er online aan 2 printjes met een tube tandpasta in een bruin kartonnen doosje bij mij thuis?
  • Het gebruik van mijn priveadres (niet vermeld op mijn weblog, niet te vinden in het telefoonboek) vind ik ook niet je van het.
  • Een tube tandpasta testen voor een weblog die volgens mij over onderwijs en ICT en web 2.0 gaat is volgens mij niet doelgroepgericht.

Vandaar mijn wat zure glimlach, ik heb bij deze geblogt over tandpasta, de Telegraaf, Public Relations Online…..sturen ze me nu een elektrische tandenborstel als dank?
Twijfelachtige manier van werken….en de aanhef Hi, zou dat de volgende stunt zijn?
Kan het niet laten, ik ben Chantal nou eenmaal niet. Trouwens waar kan ik melden dat ik erover geblogt heb, geen afzender gevonden

Caries3.jpg

Blogged with the Flock Browser