Woensdag gehaktdag, die pet past ons allemaal niet

Ach kom laat ik het maar weer eens hebben over “verkeer en deelnemers”‘ . Volgens mij bij lange na niet de eerste keer, maar geeft niets. Gisterenmiddag reed ik vanaf Putten naar de snelweg. Er is daar zo’n “lange rechte je mag niet harder dan 70 maar ik wil het eigenlijk wel weg”. Na de 2e bon in 3 maanden tijd, houd ik me daar netjes aan de regels 76 mag ik van mezelf. In mijn achteruitkijkspiegel duwde een gedeukt ooit zilver metallic peugeootje stevig aan de bumper. Sterker nog de dame (jawel)…..haalde een prachtige actieve euthenatistische stunt uit door mij met zo’n 90 km per uur (minstens) op het nippertje voorbij te scheuren. Nutteloos natuurlijk want voor mij hingen nog een paar truttenschuddende bakken en poepstrooiende tractoren. Vlak voor de rotonde naar de snelweg vielen mij de mouwen van de dame in het ooit zilver metallic peugeootje op, prachtig wit met blauwe epaillet op de schouders…..en ja op de achterkant van de vlekkenbak…politie te paard sticker en dat stickertje met dat vlammetje. politie_logo_102985hMevrouw was dus een agente op weg naar of van haar werk, waarschijnlijk wat laat vertrokken van plaats van bestemming.  Haat dat slechte voorbeeld gedrag, morgen staat ze daar waarschijnlijk weer met een fohn mijn snelheid te meten en slingert me op de bon. Kenteken, natuurlijk op mijn pakje sigaretten in de auto.
Die pet pist ons allemaal: en speciaal voor haar deze link naar een Pimp My Ride Game