Woensdag gehaktdag 7 8-10-08

Sponsor gezocht

Daar waar ik ’s morgen de krant, (sinds kort mijn eigen) als ontspannen start van de dag gebruik, niks zeggend (oh wee) alleen het geluid van de ritselende kranten, was het vanmorgen iets anders.
Meestal is er de strijd dat mijn of zijn krant nieuws niet of te minimaal verslaat. Vanmorgen dus niet……ons IJs is gesmolten. Wat nou safe? Paniek? Nou dat niet, wij hebben geen tonnen verspreid oudedagsgeld gestald bij de hoogste rentegevers. Maar toch, ons bed komt er bijna aan. Geen probleem, geen paniek, gewoon vertrouwen op onze DNB (niet te verwarren met het was nog vroeg, DSB). Toch even een moment van oh jee, als dat bed nu komt. Gelukkig zijn wij geen twee eenheid en hebben we nog persoonlijke dingen, mijn potje staat bij een tradebank (5% rente) en een beetje bij onze eigen Blauwe Leeuw (bijna Oranje, alhoewel ze daar vast nu even mee wachten). Toen ik echter vanavond effe wilde checken, gaf die club aan dat ik een cadeau kreeg als ik 500 euro spaarde maar ook de melding dat wegens een technische storing de spaarrekeningen niet bereikbaar waren. Slimme jongens, gewoon internet en de techniek de schuld geven en zo voorkomen dat ik ga spaarbankhoppen.  Mijn spaarregeling die in een aandelengroeiding zit, mijn op aandelenbeleggings-ooitfoutjegemaakte kapitaal levensverzekering laat ik maar even buiten beschouwing.
Ach, zolang ik maar lippenstift blijf kopen is de economie nog niet ingestort, alsof dat mijn graadmeter zou moeten zijn. Morgen maar eens oorlogsrood op om de crisis elders het hoofd te bieden.
Trouwens het cadeautje van de HapSnapShot avond (hieronder te vinden) is wel toepasselijk: de kopvoeter uit het laatste oordeel van Jeroen Bosch ☺

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

Reacties zijn gesloten.