Woensdag gehaktdag 6 1-10-08

Je hoeft niet in een boom te hangen om een eikel te zijn.
Het is weer herfst, bladeren vallen. Regen klettert steeds op het verkeerde moment naar beneden, juist ja, net als ik buiten loop. Persoonlijk slaat dit weer altijd terug op mijn humeur of is het de krantenkop van vanmorgen: Bang voor recesssie, word ambtenaar. Kijk daar moet ik even over nadenken. Had volgens mij echt heel erg besloten eens te kijken of de wereld mij wil hebben omdat ik toch wel twijfel of het ROC mij nog wel wil hebben. (vraag me nu ook af of ik niet eerst de 24 blogstijlen waarover Pierre deze week schreef er even bij moet nemen).  Maar de krant zegt dat ik dat niet moet doen, zwarte maandag, is mijn geld straks nog iets waard, spreid je risico met je spaargeld. We moeten ons opmaken voor een stevige recessie.
Mijn zorg op dit moment is eigenlijk wat dichter bij huis, ik maak me op voor een stevige depressie. Een stevige stormdepressie, waarvan ik hoop, dat als de storm overgewaaid is, de frisse wind ervoor gezorgd heeft dat alle eikels uit de boom gevallen zijn.

Noot na: goede dingen uit het leven wachten nu op mij, een eendenborst in de pan en een mooi glas Mas de Daumas Gassac zo maar op woensdag. Het leven is mooi, ook als het buiten zwaar weer is.

Door Andre Sollie uit Altijd heb ik wat te vieren.
Wij
We zijn dus heel gelukkig
Tevreden, blij; dat wel
En blijven samen hopen
op ooit een fikse rel


Blogged with the Flock Browser