Woensdag gehaktdag 4 17-09-08

Autocondoleance
Vrouwtje Truijens ging gisteren weer los in de krant, want oh, wat zijn de hagen van personeel, teruggetrokken in aparte vleugels haar een doorn in het oog. De zelfbenoemde kleilaag moet liever vandaag dan morgen terug in de pottenbakkersoven.  Gelukkig ging ze dit keer los over Sjoerd en da’s er een van het VO en niet de BVE. Mijnheer Slagter heeft waarschijnlijk ook eens rechtstreeks gereageerd op vrouwtje Truijens en wordt direct afgebrand tot op de wortel. Wie heeft zich zelfgefeliciteerd?

Lieve Aleid, ruilen?
Aan alle kanten worden de onderwijsondersteunde kleiklompen afgebrand en verguisd. Het zijn opvreters, plannenmakers, beleidseikels, lijntrekkers en meetkezen.
Omdat het MBO de afgelopen jaren dichtgeslibd is met Bio-lozen en zij-inzeilers is er echter een grote behoefte ontstaan aan deze kleiklompen.
De maatschappelijk taak van allen is SAMEN, sommigen met de poten in de blubber, sommigen met de handen in het haar, maar SAMEN met een hart voor LEERLINGEN goed onderwijs te maken.
Ieder voor zich met zijn eigen gebrek of tekortkoming, maar zo, dat de hoogdravende babbels als “kenniseconomie” en “competentiegericht onderwijs” nog ergens op gaan lijken.
Alle inwoners van Nederland hebben recht op het “genieten” van onderwijs, jammer dat de mensen die met hart en ziel voor dat genot moeten zorgen er “zelf nu zo niet van genieten”.
Dankzij vrouwtje Truijens en de “BonBons” ligt alles en iedereen in het onderwijs momenteel ongenuanceerd onder vuur.

Blogged with the Flock Browser