Woensdag gehaktdag 12 19-11-08

Zelfreflectie en zelfspot.
Na het Edubloggers etentje in 2007 besloot ik dat ik erbij wilde horen, die vreemde wereld van bloggers, wiens naam je hoorde en las. Na een aarzelende start van het zoeken naar een doel, wie wil ik bereiken en wat wil ik beschrijven is mijn blog er nu een van de velen. Met name het ontwikkelen van een schrijfstijl (deels onbewust) en de ontdekking dat mijn interpunctie dramatisch, de lengte van de zinnen reusachtig en de chaos enorm blijkt, maakte dat soms een worsteling van jewelste. Thuis heb ik een zeer kritische lezer die met vaste regelmaat afhaakt.
Op school heb ik fans en haters, vooral dankzij de rubriek TGIF en Woensdag gehaktdag. Regelmatige en onregelmatige lezers.
Karin Blogt is gewoon leuk om te schrijven. Mijn kijk op de wereld, met name, die van onderwijs en ICT, is veranderd. Ik ben nog nieuwsgieriger geworden. Brutaler ook.  Mijn netwerk is gegroeid en daardoor mijn lef nog groter.
Het gemiddeld aantal lezers is ruim 100 per dag stijgend.(da’s minder dan de ruim 14.000 hits op Blackboard gisteren, maar nog altijd meer dan de 35 hits op Intranet :-))
Ben wel benieuwd als ik in januari ga beginnen aan de nieuwe uitdaging of ik niet af en toe te schijterig word om iets te vinden. Alleen daarom zal ik het ROC gaan missen….dat is zo’n dankbare club om over te gehaktdaggen.
Mijn advies aan lurkers die wel lezen maar niet schrijven: GEWOON DOEN!
Van Henk van Rijssen ontving ik een citaat (ging over een ander lijdend voorwerp trouwens).
Er zijn mensen die schrijven en er zijn mensen die schrijven over mensen die schrijven, waarmee niet gezegd is dat mensen die schrijven over mensen die schrijven minder zijn dan mensen die schrijven, maar er is een verschil. (Herman van Veen????)

Nou heb ik mijn gehaktdag blog zitten vullen met  geschrijf over niks, terwijl de vragen:

  • wat is het verschil tussen een hoofd informatiemanagement en een informatiemanager?
  • de leervraag, van een  workshopdeelnemer: wat vind jij van digitaal toetsen?
  • heb een prachtige software pakket N@tschool gezien, om leerlingen te volgen, wanneer kopen we dat?
  • wist niet dat je wegging, wie neemt het van je over?
    door mijn hoofd spelen.

De jeuk aan mijn vingers om uit te leggen wat een mini Nonconferentie met de illustratie van de Teletubbies en als titel “tijd om dag te zeggen” inhoudt.
Gemiste kans…..volgende week weer een woensdag.

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. Karin toch, krijg er kamelen tranen van in mijn ogen… of was dat nou een spuugbeest 🙂 Kijk nu al uit naar de gehaktdagen uit Putten, daar moet toch ook iets moois over te schrijven zijn?

  2. @Ger, leuk e-mailadres 🙂 enne daar zijn ze Slimmer….staat iets over in mijn contract. zal dus wel heel veel beeldspraak aan te pas komen.

Reacties zijn gesloten.