Woensdag gehaktdag 10 5-11-08

Elk afscheid is het begin van een herinnering.
Vandaag mijn eerste afscheidsactie, het Kennisnet ambassadeursschap overgedragen aan Ger Roelen (nee geen link, hij kan niet alles tegelijk, komt wel).
Ruim een jaar geleden was ik de eerste ontvangende gastlocatie van de grijs/groene ambassadeursclub. Al genoeg over het wennen aan elkaar geschreven, Vandaag waren we in Hilversum bij Beeld en Geluid, (aanrader voor met name geluid en beeld liefhebbers, maar ook met kids (vanaf een jaar of 10) zooo leuk, jammer alleen dat op woensdag die er ook zijn. :-))
Over het geleerde vandaag volgt nog een post op een later moment, mijn hoofd zit vol snot (snotterfestival in Bergen op Zoom was besmettelijk).
In deze post wil ik Kennisnet even een complimenteren.
Kennisnet timmert onvoorstelbaar aan de weg en biedt scholen heel veel ondersteuning. De keuze voor ambassadeurs is een goede, insiders kennen de weg in de logge gedrochten die ROC heten. Daarnaast ontwikkelen ze, delen kennis, zetten aan tot kennisdeling, subsidieren grote en kleine projecten, schrijven wedstrijden uit en ga zo maar door. Wat mij betreft maken ROC’s veel te weinig gebruik van de kennis en aanbod van Kennisnet.
Zo dat is wel genoeg en nee we zoeken geen sponsor 🙂
In de afgelopen tijd heeft de (eerste) groep ambassadeurs vorm gekregen, wat zijn er veel leuke mensen in ROC’s en AOC’s!
Ik zal jullie missen maar gelukkig ook nog heel vaak tegenkomen, op Blogs, in Twitter, Lifelink, Surfgroepen Sites, NOT, IPON, Edu-Exchange.
Ger, met veel plezier draag ik het ambassadeursschap aan je over, oh wee als ik kwaaie dingen over je hoor.
Speciale dank aan Leo Bakker, Sander Peters en een knuffel voor Conchita de Roba.
Oh ja, ik heb een bloedhekel aan afscheid nemen zie Fokke en Sukke:

n_ecard_4932_b6ecc91e2f698902abc3c77b223a63ab65ca982d.jpg

Blogged with the Flock Browser