Wikiwijs…posts, updates en oproep

Na een lange stilte rondom wikiwijs worden we nu opgeroepen om mee te denken en praten over de manier waarop lesmateriaal open en beschikbaar moet zijn. Mooi dat er een wordpress weblog gekozen is om de discussie te starten en ideetjes uit te wisselen. Ben het eens met Marcel Kesseling (goede blogpost!) en Willem Karssenberg, niet zeuren maar meepraten. Dat betekent dat je op de wikiwijs weblog moet meepraten over het hoe en wat. Wat ik wel even niet snap waarom is het adres van de weblog niet wikiwijs.wordpress.com? Ik ben geen domeinnaamkaper…maar ik heb em dus wel even gemaakt op mijn account…vanzelfsprekend draag ik deze graag en gratis over aan de juiste mensen.
In de reacties op de weblog wordt gelukkig verwezen naar de edubloggers, mijn tip: gebruik hen ook in deze fase.
Blijf de ontwikkelingen volgen en net als bij verkiezingen, wie niet stemt moet achteraf niet zeuren.
wikiwijs

2 reacties

  1. Wiki..watte.. Oh crap.. ik ben effe ofline en ik ben meteen niet meer op de hoogte. Vlug inlezen.

Reacties zijn gesloten.