Wikipedia in geldnood

Op een persoonlijke pagina van Jimmy Wales (jawel in het Nederlands) worden wij opgeroepen om te doneren aan Wikipedia. Wikipedia heeft geld nodig om in de lucht te blijven. Donaties zijn nodig om de stijgende kosten van het verzorgen van wereldwijd verkeer naar een van de populairste websites op het internet op te vangen. Donaties dragen ook bij aan het verbeteren van de software waarop Wikipedia draait. Ze willen de beweging van vrije kennis wereldwijd laten groeien, door nieuwe vrijwilligers te werven en samen te werken met instituten die zich bezig houden met cultuur en educatie. (bron: uit de oproep van Jimmy Wales)
Wie nog geen voornemens heeft voor 2009, misschien is dit er een: een bedrag doneren aan Wikipedia (of gebruik de nieuwe widget in de linker zijbalk)
Ik heb mijn bijdrage geleverd en ontving direct een mail reactie, techniek staat voor niets:
Dear Karin,
On behalf of the Wikimedia Foundation, I wish to acknowledge and thank you for your gift of EUR xx.00 to the Wikimedia Foundation, received on December 31, 2008. Your support is greatly appreciated.

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

  1. Gelukkig Nieuwjaar! Had ik ook al opgemerkt, Karin! En ik ben net als jij een Wikipedia-fan … tot spijt van wie ‘t benijdt.

Reacties zijn gesloten.