Wie (wat) inspireerde mij, het groentje doet ook mee.

callophrys-rubi-c01-05-05.jpg

Leuk om zo groen als ik ben in Bloggerland daar eens over na te denken.  Bij Wilfred las ik zijn relaas en oproep. Eigenlijk heeft het Edubloggers etentje in Utrecht in 2007 het duwtje gegeven om actiever te lezen en schrijven (maar dat is een wat).
Vanaf april 2007 ben ik in een nieuwe rol/taak/functie terechtgekomen waarin ik eindelijk om dat wat ik altijd al deed nu een plaats in het ROC heeft gekregen. Om beleidsadviezen te schrijven en up to date te blijven wat er speelt in Onderwijs en ICT zijn veel Weblogs voor mij een inspiratiebron. Omdat ik een echter netwerker ben vind ik echter dat je niet alleen moet halen maar zeker moet brengen. Nu weet ik niet precies of ik ook werkelijk iets “breng” maar doe mijn best om iets bij te dragen.
Daarnaast is er een aardige link te leggen naar de kennisnet ambassadeurs, kenniskringen, Blackboard gebruikers en mijn persoonlijke ontwikkeling en ambitie. De club buiten het ROC die ik her en der regelmatig ook fysiek tegenkom zijn bijna allemaal Bloggers en op de een of andere manier is dat de linking pin. Als ik een persoon moet noemen (en dat doe ik dus) is dat Willem Karssenberg die mij zeker in het begin on-  en offline adviezen en feedback gegeven heeft (en dat nog steeds doet).

Ook ik heb denk ik iemand geïnspireerd om een weblog te starten, een nieuwe edu-blogger (voor mij een oude bekende 🙂 )