Wie storm zaait zal Grassroots oogsten.

kk_anker.jpg
Of het nou de kracht van schreeuw (geblogde noodkreten en reacties) of gewoon logica van Kennisnet geweest is maar we kunnen door.
Omdat ik de laatste ambassadeursbijeenkomst gemist heb en er ook niets te vinden was op de ambassadeurs blog gebladerd bij
www.grassroots.nl  (en gevraagd, bedankt Jan Floris)
Grassroots BVE gaat door.

Een andere werkwijze een andere landelijke coach en volgens mij zijn Kennisnet ambassadeurs nu ook lokale coach.
De beloning is iets lager 250 euro maar misschien willen ROC’s zelf wel wat bijdragen.

Joepie en ook gelijk wat angst.
Ik ben al vanaf november bezig om door de stroop van mijn (projectgestuurde) organisatie te baggeren om de declaraties rond te krijgen en de ingediende projecten beloond te laten worden. Dacht er zelfs over te stoppen, dat kan nu niet eens meer, anders moet ik mijn lucratieve nevenfunctie Kennisnet ambassadeur opgeven.

Onze ROC etalage is vanavond zo goed als op orde gebracht en de pareltjes zijn in de etalage van Grasroots gezet.

Trouwens nooit geweten dat er een eigen MBO Grassroot pagina was, jammer alleen dat die weer niet direct vanaf de voorpagina te vinden is, bijvoorbeeld bij zoeken, direct aanmelden of bij alle projecten.

Voor mijn betrokken lezertjes het directe adres: http://www.grassroots.nl/bve