Wie schrijft die blijft?

Tsja, je kunt er ook mee schrijven, maar een pen mag je het wat mij betreft niet noemen.
Trouwens de Livescribe is de oplossing voor studenten die hun laptop niet meer mee mogen nemen, want ze maken wel echte aantekeningen. Echter de aantekeningen vormen alleen de tussenstops voor geluidsbestanden, die ook weer door de pen worden voorgelezen. Wat een Coole gadget! Ik snap er geen bal van hoe het technisch werkt. Je klikt met je pen op een speciale ruimte op speciaal papier (heeft te maken met vectoren…ofzo). Je klikt met de pen onderaan de pagina (of in een speciaal boekje) op opnemen…als je dan een krabbeltje maakt met je pen (onthouden ofzo) weet de software waar en wanneer je dit geschreven hebt. Als je later terug wilt luisteren klik je met je pen op dat geschreven woord…en de pen leest voor (echt met geluid ja).
Gek ding wel…en door het doorzettingvermogen van Michel Goulmy in twitter ben ik even gaan kijken.
Stom van mezelf dat ik niet brutaal genoeg was om te vragen er een te mogen testen…zou er wel wat mee willen proberen tijdens de CVI Conferentie….de Keynote opnemen met mijn aantekeningen er tussendoor….maar ja…of wie weet?
Kijk voor meer info bij de schrijfopshop.

Livescribe Pulse Smartpen 4gb Titanium

Eén reactie

  1. Hallo Karin,

    Inmiddels via twitter op je vraag geantwoord. Bedankt voor je blog betreft de techniek dit komt uit Zweden. Het heet Anoto, een korte uitleg heb ik hier staan: http://www.arioform.nl/anoto.html. Dit verhaal heeft te maken met de formulieren oplossing maar maakt gebruik van de zelfde techniek waar Livescribe ook gebruik van maakt.

    Voor iedereen die meer wil weten over de Livescribe, op mijn internet site staan er bij het product diverse video’s.

Reacties zijn gesloten.