Wie gebruikt LinkedIn als reclamebord?

Al een tijdje word ik wat iebelig van sommige reclame uitingen van mensen die LinkedIn discussies als reclamebord gebruiken. Voorbeeld, iemand stelt een vraag over een software pakket om lesmateriaal te digitaliseren. Mooie lange reacties, maar naast inhoudelijke goede tips ook vol met ons product is het beste want…. gebruik dit want…..
Dat vind ik nog niet eens heel erg, maar het afkraken van andere paketten om een eigen product te versterken druist een beetje tegen mijn netwerkgedachte en gevoel in.
Nou gebruik ik LinkedIn persoonlijk alleen om contacten te leggen of te houden en ben niet heel actief in fora omdat het mij te lang duurt en ik teveel tekst moet lezen, maar zoals gezegd dat is persoonlijk.
Afijn er worden heel veel boeken geschreven en cursussen en trainingen gegeven, hoe om te gaan met LinkedIn, dat betekent dat het nog een groeimarkt is en wie weet raak ik er wel aan gewend, heb per slot van rekening nog steeds mijn huidige baan te danken aan LinkedIn.