Wie ben ik

Onafhankelijk en eigenwijs

In het kort:

Netwerker, kennisdeler, verbinder, Blogger.
Drammer over mediawijsheid van leraren.
Weet en vindt iets van en over de inzet van ict in onderwijs,
Master of Education for Learning and Development (MEd).
Expert in Learndash, Elementor en houdt van (ver)bouwen van websites met WordPress.

Sinds oktober 2014 ben ik ondernemer.
Daarover kun je meer lezen op mijn zakelijke website

In juni 2018 hebben Marielle van Rijn en ik de v.o.f. LearningROCKS opgericht.
We houden ons bezig met leren en ontwikkelen in de breedste zin van het woord.
We bouwen online academies met WordPress en Learndash.

Sinds september 2020 blog ik over verlies en rouw op zijlijner.nl

Oh en ik vergat bijna dat ik ook al een aantal jaren hoofdredacteur van Vives Magazine ben.


Mijn persoonlijke why:

‘Ik, Karin Winters wil een open, hartelijk en vriendelijk mens zijn, die openstaat voor nieuwe contacten, denkwijzen en ideeën. Ik wil mensen helpen door mijn kennis te delen als ik die heb of samen te werken aan de oplossing van een probleem. Omdat ik een netwerker ben kan ik mensen aan elkaar verbinden. Dit doe ik zonder te letten op rol, functie of titel. Humor en mijn sociale vaardigheden zijn de wapens die ik daarbij gebruik. Ik wil verzuring en cynisme voorkomen door uit te gaan van het positieve in mensen en de daarbij behorende systemen. Ik heb last van buitensluiten van mensen en groepen en kom daartegen regelmatig verbaal in opstand. Ik stel vaak kritische vragen en durf voor mijn mening uit te komen.
Dit doe ik als Karin Winters…ik ben wie ik ben.’


MijnMoment om een andere Karin Winters te zien.
Henk-Jan Winkeldermaat (Punkmedia) organiseert jaarlijks mijnmoment, daar heb ik de afgelopen jaren mijn momenten gedeeld.

2021
2020
2019
2017
2016
2015
2014
2013

Soms stoot ik mijn neus als ik aan een boompje schud, maar daar geniet ik van