Weg is mijn blauwe postbank.

Blauw is mijn kleur, mijn auto’s, mijn kleren, mijn huis (in fases ivm inspraak) en dus ook mijn postbank. Vanmorgen was het ineens zover, de mooie blauwe postbank inlog is oranje. Ook inloggen www.postbank.nl is een omleiding naar de nog 4 euro in aandelen waarde ING bank. Als ze nou wijs waren geweest hadden ze www.bosbank.nl gebruikt maar die is al vergeven aan Grondbank Nederland b.v. We zitten dus echt aan de grond, gelukkig een veilige onbevroren grond (alhoewel Icesafe?)
Ik mis de blauwe leeuw nu al…..Oranje is alleen leuk met voetbal en de olympische spelen.

Eén reactie

  1. Ik was vanmorgen ook onaangenaam verrast. Ik heb ze een ‘humoristische’ mail gestuurd waarin ik stel dat ik van een vergissing uitga en verwacht dat ze het probleem binnen vijf werkdagen verholpen hebben en dat ik anders vertrek….en dat is geen loos dreigement want ik hou hier niet zo van 🙁

Reacties zijn gesloten.