Weer thuis….

Wat een anticlimax, nu op de regenachtige zondagmiddag kijken naar de foto’s van de vakantie. Een kort verslag van onze korte reis dan maar op de Blog.regen Ook wij begonnen in het Zwarte Woud met veel regen. De eerste camping Zur Muhle in Kirnbach is voor rustzoekers een prachtige plaats, todat 2 kinderen door pappa en mamma losgelaten worden omdat het zo lekker veilig en klein is. Kinderen zijn schattig maar ze maken ook gelijk de hele camping tot hun speelplaats. koekoekNa het bezoek aan alle koekoeksklokken die er te zien waren in die omgeving was ik de nattigheid dus mooi wel moe. Op naar de Provence dus. Onze eerste stop was Sisteron, ook daar op de Municipal. Mooie grote camping waar heel veel mensen langer dan een paar dagen blijven staan.sisteron Sisteron is een leuke middelgrote plaats in de Haute Provence en zeker de moeite waard om een paar nachten door te brengen. Omdat ik eigenlijk nog zuidelijker wilde en ook op de Pont van Avignon wilde dansen zijn we doorgetrokken naar Bonnieux. Ook hier een verrassend fijne municipal en de eerste herrie van cigalles. Natuurlijk dansen op de Pont van Avingnon (echter wel bij 40 graden)avignon en een lange wandeling terug naar de auto. Avignon heeft een stevig tekort aan parkeerplaatsen. Omdat we de Tour en de rit over de Mont Ventoux niet wilden meemaken moesten we maken dat we weg waren voor die gekte losbarstte. De laatste paar nachten hebben we doorgebracht in Pontailler sur Saone op een camping met veel vaste plaatsen en een rivierstrandje.
Afijn we zijn weer heelhuids thuis en ik mag weer aan de slag. Ja, ik weet het er wordt deze week een hittegolf verwacht 🙂saone.
Wil je meer foto’s bekijken dan kan dat hier. De foto’s voor mijn fotoblog (de mooiste natuurlijk) ga ik zo ook uploaden. Ik kan er weer tegenaan!

Eén reactie

Reacties zijn gesloten.