Weer in de Flow, Blogbreipost

blogbreienHoewel ik het gevoel heb nog niet echt vakantie gehouden te hebben of juist een hele lange vakantie heb, ben ik weer aan de slag gegaan.

Van huis weg (vakantie dus) was een korte uitstap naar het Ahrdal (met vrienden) en vervolgens 2 nachten Zwarte Woud.
Vorige vakantiejaren maakte ik er een sport van zoveel mogelijk gekke WC foto’s te maken, die zette ik op Instagram en later Pinterest met #spotdepot. Dat was natuurlijk Frankrijk en Italië, waar het sanitair iets anders is dan in het schone Duitsland.
Vandaar dat ik dit jaar maar eens op sokken in sandalen jacht gegaan ben #sufsok dus.
Niet elke Twittervolger was gecharmeerd van de keuze en gaven aan dat mensen zelf mogen weten wat ze dragen en dat foto’s maken niet netjes was.
Voor de criticasters, ik maak zelden foto’s van gezichten of andere herkenbare onderdelen van mensen. Alle foto’s zijn dus alleen van de benen, voeten en het schoeisel. Wanneer er mensen zijn die zichzelf herkennen moeten ze van goeden huize komen, want zelfs de locatie en dag staan er niet bij.
En echt, het is gewoon geen gezicht sandalen met sokken, waar zijn het dan sandalen voor? (uitzonderingen van zere tenen enzo daargelaten).
Volgend jaar zoek ik wel iets anders…..gekke nummerborden ofzo…want je moet wat als bijrijder die geen kaart hoeft te lezen.
Afgelopen week ben ik dus weer aan de slag gegaan, maar bijna iedereen houdt of is op vakantie, dus een beetje sleutelen aan de website en nadenken over producten en wat ik nu eigenlijk wil gaan doen.
Het UWV heeft me een lieve brief met bevestiging gestuurd, dus ik heb wat ademruimte om goed aan de slag te gaan met de dingen waar ik zelf gelukkig van wordt.

Reclame maken (hoe?) en zakelijk bloggen zijn dus de zaken waar ik de komende week mee aan de gang ga.
Visitekaartjes zijn er nog steeds niet omdat ik eerst een soort van logo/merkteken wil hebben.

Ook moet ik verder met de studie, het onderzoeksvoorstel moet nog stevig op de schop voor 25 augustus en ik moet nog een paper leerpsychologie herschrijven. Daar staat de basis sinds vanmorgen voor klaar. Informeel leren/impliciet leren versus Motivatie. Eigenlijk heb ik best zin om daarmee aan de slag te gaan.

De deadline van Vives Magazine waar ik dit keer de hoofdredacteur van ben is door iedereen gehaald en ik ben verschrikkelijk nieuwsgierig naar het eindresultaat.

Kamer opgeruimd, oud papier weg…..dagelijks weer 10 to do’s schrijven en afronden.

Oh, heb je mijn Bedrijfspagina op Facebook pagina al geliked?