Weer iets te wensen: Flip Mino

Bij de Kennnisnetambassadeurs bijeenkomst dacht ik dat Willem Karssenberg foto’s maakte, maar dat was zijn nieuwe gadget de Flip Mino.
Ik wil em ook!!! Het ziet er uit als een klein telefoontje waar je tot een uur video mee kunt opnemen, de software schijnt helemaal op het apparaatje te staan en met een druk op de knop, floept het usb stekkertje eruit zodat je zonder kabeltjes en gedoe de video naar je PC kunt halen.
Willem die altijd teveel betaald voor zijn gadgets heeft het apparaatje meegenomen uit Amerika, hier in Nederland nog niet te koop, maar gelukkig wel online. Ik heb er al een gevonden voor $149,00, nu Sinterklaas nog even lief aankijken als hij komt.
Een voorbeeld van een video van Competentcity gemaakt door Willem.

Blogged with the Flock Browser

8 reacties

 1. Had ik dat geweten, heb er eentje in mijn handen gehad op het vliegveld in Washington… $99 excl VAT (slik)

 2. Hoi Karin,

  Sinds vorige week heb ik een soortgelijke camera van Kodak, de Zi6. Helaas is ook deze camera niet in Nederland te koop, ik heb hem naar mijn hotel in de US laten verschepen.

  Het is een HD camera van 140 euro. Met aardig beeld, zie voor enkele resultaten (filmpjes binnen en buiten) mijn blog > http://www.leerbeleving.nl

  Voor info over de camera bezoek je http://www.kodak.com/eknec/PageQuerier.jhtml?pq-path=9/13061/13063&pq-locale=en_US

  Ik heb overigens contact op genomen met Kodak omdat er op de NL site al wel wat te vinden is over de Zi6 (als je zoekt hierop) waardoor ik vermoedt dat ie hier te koop komt. Maar ze gaven aan dat ze nog niet wisten wanneer de camera in NL te koop zou zijn.

  Ik ben erg tevreden over de camera.

  Hartelijke groeten,

  Marcel

 3. Het slechte nieuws is helaas dat die dingen niet naar NL worden verscheept … weet ik inmiddesl uit ervaring.
  Er zijn gelukkig alternatieven in de vorm van de Creative Vado en de Toshiba Camileo. Toegegeven: niet zo ‘lekker’ als de Flip.

 4. Wacht nou eerts eens even op die mannen met baarden! Sint, Kerstman, P…? Rupsje nooitgenoeg!

 5. Ja, ik wil ook zo’n ding! Zeker nu gister de HD versie is uitgekomen!

 6. Ik ben ook maar eens op zoek gegaan.. Toch een leuk dingetje.

Reacties zijn gesloten.