Weer even over Hyves.

hyves_baseline_nl.png
In de Volkskrant van vandaag stond een artikel over Hyves. Dat het de grootste bijenkorf van het land is, dat er 2,5 miljard bekeken pagina’s zijn per week en veel meer over muggen enzo (kijk even in de oud papierbak als je meer wilt weten).

De laatste tijd krabbel ik wat minder en kijk ik eigenlijk alleen af en toe bij mijn kids (wat ze uitvoeren en hoe het met de verkeringen staat).

Vanavond voor het eerst echter een echt familielid tot vriendje gemaakt. Kijk die nicht zie ik dus nooit (alleen bij trieste zaken waar koffie en broodjes na zijn). Ook vorige week een oude kennis gesproken en soms contact met oud collegae. Het nut van Hyves voor mij is dat je in elk geval weet hoe het met mensen die je anders nooit meer zou spreken gaat. Dat is voor mijn voldoende om er te blijven hangen en ook om nu tot de conclusie te komen dat ik met mijn eigen profiel Hyves niet zou inzetten in mijn onderwijs. Wel een Hyves (groep) maken maar dan nog met een ander profiel of mijn privé profiel privé maken. Wil eigenlijk niet dat leerlingen mij volgen en mijn vriendjes kennen.

Update: binnen 10 minuten de tweede nicht…..bijna reunie dus.