Weer een nieuw speeltje, gadgetfreak?

Gisteren ontvangen: de Asus Eee PC, 900 zwart (helaas nog geen 20 GB in roze beschikbaar). Mijn kids noemen me dus nu een gadgetfreak en nerd, maar geilden dus lekker wel weg bij het lieve speeltje. Juist onderweg, op conferenties en bijeenkomsten buiten de deur is dit een prachtig apparaat. Past (in de bijgeleverde hoes) gewoon in mijn tas. Het allermooist vind ik (net als de Macbook trouwens), aanzetten en aan de slag. Alle software die je nodig hebt staat er al op. (bewust gekozen voor de Linux versie om dat ook eens te bekijken). Had verwacht dat het wennen zou zijn aan weer een ander besturingssysteem maar dat is dus veel minder dan bij de Macbook. Ga geen vergelijkingen maken met de andere apparaten die hier al in huis zijn, dat is appelen met peren vergelijken. Wel probeer ik af en toe iets te melden over de vragen en probleempjes die ik vast ga krijgen. (bijvoorbeeld nu al: hoe download en installeer je aanvullende software).
Maar gezien de mij bekende bloggers, Willem Karssenberg, Annet Smith en Wilfred Rubens die mij ruimschoots voorgingen in de aanschaf, zal die vraag al snel beantwoord worden.
AANVULLING: Ook Pierre Gorissen is sinds deze week de eigenaar van een 901 en doet daar uitgebreid verslag van

Blogged with the Flock Browser