We gaan aftellen nog precies 1 maand voor de CVI conferentie


Zowel Willem Karssenberg als Wilfred Rubens schreven er al over, nog een maand en dan gaan we weer los. 14 en 15 april zijn we in Veldhoven.
Sinds vorig jaar mag ik me vriend van het CVI noemen en moet zeggen dat ik me ook zo voel. Dit keer was het niet alleen een inschrijving voor de conferentie, gelukkig niet de spanning of een presentatie goedgekeurd zou worden, maar ook betrokkenheid vooraf. Wij mogen een verdiepingssessie Drempelloos 2.0 verzorgen (jammer voor de laatkomers, deze is vol)
Over de community hoef ik niets meer te vertellen dat deed ik de post hiervoor al. Waar ik het roerend met met Willem en Wilfred over eens ben, is dat dit een conferentie is voor en door onderwijs. In tegenstelling tot de afgelopen IPON is er hier veel ruimte voor netwerken, kennisuitwisseling en ongedwongen samen leuke dingen doen en zien.
Zo las ik ook dat Annet Smith met de NOVA band zal spelen, wat wil je nog meer..muziek uit een ROC.
De leerlingen van het Horizon college zijn al heel druk met de voorbereidingen natuurlijk.
Gelukkig zijn we weer in Veldhoven en ik heb er onbeschrijfelijk veel zin in. Als huisblogger van CVI (dank Willem) kan ik ook de neusjes van de zalm bekijken..en ben al druk aan het puzzelen in het programma.
Hoewel er al ruim 1.100 inschrijvingen zijn is er nog ruimte, dus schrijf je in! Voor het geld hoef je het niet te laten.
Oproep aan managers en directeuren…goedkoper kun je je personeel niet aan een 2-daagse professionaliseringsslag laten deelnemen en kennis mee naar huis laten nemen!