Wat een prachtige telefoon

Dat dacht ik in eerste instantie, bij het doorsturen van de link kwam ik er later pas achter dat het helemaal geen telefoon is maar een schitterende reclame voor Nova Scotia. Neem vooral de moeite om alle mogelijkheden van de Pomegranate te verkennen. Fantastische vormgeving.

pomegranate

3 reacties

  1. Hey Karin,

    Na jouw twitterbericht heb ik de pomegranate bekeken en ik heb hardop gelachen toen ik zag dat hij ook koffie kon maken… (wel een oplossing voor een koffieverslaafde zoals ik). Geweldige marketing!

    Groet, Gijs

  2. ik wil er 1 die ook stofzuigt, ramen lapt en dweilt en boodschappen doet en de auto wast en … en …….alles in 1 apparaatje… o ja en ermee bellen is misschien ook nog wel lollig 🙂

    Maar voor iemand die zo dol op gadgets is als ik (volgens mijn collega’s dan hè, valt best wel mee) vind ik het natuurlijk helemaal leuk!

Reacties zijn gesloten.