Wat bindt ons?

Op de weblog van Willem Karssenberg las ik een mooi stuk, hoe andere ROC’s hun officiele schooljaar openen. Hij heeft het daar over het gras en de buren. Ook ik werd wat treurig toen ik gisteren mezelf weer aan de slag stuurde. Nog steeds lege gangen, de meeste docenten gebruiken voor een groot deel de volle 7 weken vakantie. Vorige week wel een mail van de secretaresse van ons CvB met daarin stichtelijke woorden maar nou niet echt lekker een knallend begin. Natuurlijk is er aanstaande maandag een sectorale start van het schooljaar waar de jaarplannen gepresenteerd worden en we met de collegae van de sector tijd hebben om even bij te kletsen. Een “netwerk” organisatie zou echter wat grootser kunnen openen en over de sectoren heen een activiteit kunnen plannen (hoeft geen geld te kosten, koffie koekje en praatje)
Mijn eerste ontvangst …..niet echt een welkome binnenkomer, roken is nou net iets dat ons bindt.
(NOOT: als vervent roker ben ik het roerend eens met het besluit, roken voor de hoofdingang is niet fraai, maar ja te mooi om niet over te zeuren),
niet roken

0 reacties

  1. “Natuurlijk is er aanstaande maandag een sectorale start van het schooljaar waar de jaarplannen gepresenteerd worden en we met de collegae van de sector tijd hebben om even bij te kletsen.”

    Zo natuurlijk is dat dus niet!
    Met een dergelijke activiteit zou ik al heel blij zijn geweest…

  2. @willem, voordeel van ons netwerkers is dat wij allemaal van elkaar weten wat, waar en wanneer we op vakantie geweest zijn. Maar snap wat je bedoeld, zullen we roken?

Reacties zijn gesloten.