Warm welkom

Vandaag begonnen in Verweggistan en gelijk de eerste dag natuurlijk sneeuw en allerlei infarct waarschuwingen. Om half acht in de auto en keurig om 9 uur aan de koffie (ja anderhalf uur!). Een warm welkom en eigenlijk een cultuurshockje. Waar je voorheen op de eerste werkdag vele handen schudde en steeds hoopte dat er niet gezoend werd, was dat vanmorgen zo klaar. 5 handen, niet meer. Afijn ik zit nu op de volledig kant en klaar ingerichte werknotebook te bloggen. (sorry Helikon…Windows Vista op een HP toeters en bellen glimmertje).
Trouwens ik test tegelijkertijd even de add-on (of is het plug in?) van Firefox: SribeFire, werkt als een tierelier.
Nu binnenkort maar eens bloggen over de mooie dingen die Paragin te bieden heeft 🙂

0 reacties

 1. Veel succes!

  En dan van mij dan maar drie dikke virtuele nieuwjaarszoenen 😉

  X-X-X

 2. Wat is nu precies je takenpakket en waar gaan we je de komende tijd tegenkomen (los van de teachmeet)?
  Zien we je volgende week bijvoorbeeld nog op de halfjaarlijkse ROC-i-conferentie bij Mondriaan (en heb je vanaf nu een mantelpakje aan)?

 3. @Willem, fff wil je niet van die moeilijke vragen stellen….ik ben aan het acclimatiseren en werk me in en lees me suf. ROC I-partners even aan mijn aandacht ontsnapt, mogen commercielen daar wel in een mantelpakje komen?

 4. Dat gemiddelde van 121 nieuwjaarszoenen ga je dus voorlopig niet meer halen. Veel succes bij Paragin en ben ook heel benieuwd wat je allemaal gaat doen. Maar dat komt vanzelf wel, lijkt me.

 5. Het is dat ik blij voor je ben dat je een nieuwe baan hebt, maar een HP … WinVis verkiezen boven de Mac. 🙁

  Wanneer ga ik bij je langskomen om kennis te maken met de rest van Paragin?

Reacties zijn gesloten.