Wanneer is een SMS Spam?

Had net hieronder de blogpost over Centraal Beheer geschreven en zag ineens op mijn telefoon een SMS bericht van deze zelfde club.
Wanneer is een SMS Spam? Ik heb me nooit opgegeven bij Centraal Beheer om tips over de wintersport te ontvangen. Kwalijker vind ik het dat ik zelf een SMS moet sturen naar 2255 als ik de ongevraagde SMS-jes niet meer wil ontvangen. Komt het alleen omdat ik gisteren mopperde bij Centraal Beheer dat mijn lijfrente gehalveerd is door de crisis? Is dat mijn straf 🙂
cell

2 reacties

  1. Wat toevallig, ik had vandaag ook een Spam bericht van CentraalBeheer/wintersport. Het vreemde is dat het berichtje verstuurd zou zijn door een van mijn contactpersonen in mijn telefoon adresboek. Ook ik heb de melding om me uit te schrijven door “Uitschrijven” aan 2255 te sms’en. Iemand een idee wat dit is, plz leave a reply!

    Cheers!

  2. @Erik, ik had ook 2255 om af te melden ipv het nummer wat ik gaf. Zal Arnoud er eens op zetten. Een beetje goede club leest morgen trouwens dit bericht en stuurt een mail of reageert hier.

Reacties zijn gesloten.