Wakoopa, tracken welke software je het meest gebruikt

Het is me net gelukt om mijn Wakoopa overzicht links onderaan de Blog te publiceren. Ik heb Wakoopa op mijn Bankbook en de werk notebook gezet om eens te zien welke applicaties ik het meest gebruik. Twitter staat er niet tussen, dus ga maar eens wat meer Tweetdecken. Leuk om te zien dat alleen de Explorer op mijn werk PC gebruikt wordt, maar meer omdat ik niet op zit te letten dan.
Ook beveelt Wakoopa op grond van je gebruik software aan. Leuk om eens een tijdje te gebruiken. Zal daar niet echt actief op zoek gaan naar vriendjes….kan natuurlijk wel.

Blogged with the Flock Browser

2 reacties

  1. @Edvard, agge nie Twittert dan leesde ge en blog?
    Een Bankbook is een Mac op de Bank en Tweetdeck is een zwart vogeltje. Ik weet zeker dat jij dit niet leest, als dat wel zo is: 1 bier voor ES

Reacties zijn gesloten.