Waar blijven de vrouwen?

Vanavond weer even gekeken bij de aanmeldingen voor de Edubloggershap (ja, ja inmiddels ook een eigen Twitteraccount). Inschrijven kan nog heel lang (tot 5 november), maar maak me zorgen over de onevenredige samenstelling van de club tot nu toe. Weet dat de vrouwen in Edublog en onderwijs en ICT land in de minderheid zijn, maar dit is wel erg weinig. Dus een extra oproep voor dames die “iets hebben” met blogs, onderwijs, lekker eten, netwerken. Heb net bedacht dat anders de mannen zich maar iets vrouwelijker moeten kleden en ontdekte dat de site E-MANcipate aangeeft dat de panty voor mannen dit jaar in de mode is. Ideetje?

Blogged with the Flock Browser

10 reacties

 1. Dag Karin,
  Zal als een man verschijnen, zonder netkousen. Maar wil je wel zeggen dat ik als mede-utrechter net ook een edublog begonnen wel. Zo kan ik tenminste zonder schaamte aanzitten aan het diner als de edblog-maagd. Ook wel spannend natuurlijk.

 2. @Jeroen Clemens, heb ik vorig jaar ook vlak voor hap gedaan…..en kijk eens wat er van gekomen is 🙂 Heerlijk een edublog maagd, jammer van de panties

 3. spannend, nu nog bedenken hoe meer mensen dan jij gaan weten dat ik begonnen ben.
  is daar niet een handig maniertje voor. Onze macbooks kunnen toch alles 😉

 4. maar de tellingen moeten dan wel goed gedaan worden en vrouwen niet voor mannen aan gaan zien 😉

  Moqub

 5. Je bent een beetje laat. Vroegah, toen had ik lange manen. Was op zich aan stoer-vrouwelijke kant.

  Neemt niet weg dat ik je oproep ondersteun.

 6. over mijn wat? mevrouw Winters?
  en lang haar, breek me de bek niet open. in de jaren 60 en 70….
  jammer dat je in zo’n reactie geen fotootje kwijt kan

 7. Pingback: De vrouwelijke man op het edublogetentje

Reacties zijn gesloten.