Voor wat hoort wat..Startlog noemen dus

Het is wel aardig hoor zo’n blog verplaatsen maar mooi dat je niet gevonden wordt, zeker niet omdat mijn oude WordPress.com weblog er ook nog staat. Ik ben dus weer mijn blog aan het aanmelden bij de zoekmachines, RSS machines en Blogzoekmachines. Omdat ik het plaatje wel leuk vind, het een Nederlandse club is en zij het in de bevestiging dat je opgenomen wordt ook vriendelijk vragen om te linken: bij deze dus. Startlog kwam ik in de statistieken van de vorige blog trouwens regelmatig tegen dus je vindbaarheid wordt vergroot. Naast Startlog hebben ze ook een subsite Blogajob, waar je als blogger zelf geld mee kunt verdienen (bonussen als je een nieuwe collega aandraagt). Zodra ze onderwijs en ICT vacatures gaan neerzetten wil ik wel meedoen.
startlog