Volgende drempelloos 2.0, we gaan naar ROC Twente

banner

Een tijdje geleden kreeg ik via een omweg een mail van Nynke Rademaker van het ROC Twente, zij had samen met Laura Hofte de presentatie Pimp Your Course gezien die Joel Bruijn en ik bij de IT conferentie in 2008 gegeven hebben. Ze zouden het leuk vinden om deze presentatie nogmaals te zien om docenten over de streep te trekken naar het gebruik van n@tschool in hun onderwijs. Inmiddels is Joel richting informatiemanagement gegaan en werk ik al niet meer bij het ROC. Maar toch even doorgevraagd wat ze met de studiedag van het team zorg en welzijn in Twente wilden. Om kort te gaan we gaan morgen weer aan de slag met Drempelloos 2.0, van bangerd naar snapperd. Bij Avans hadden we wat pech met de internetverbindingen, morgen maar hopen dat de 3 workshops avontuurlijk leren wat makkelijker verlopen. We zitten in elk geval om half zeven in de auto om 3x een club mensen zelf aan de slag te laten gaan op een zo drempelloze manier. Hoe kun je snel en makkelijk leuke dingen als een video, podcast, fotoalbum en meer in zetten in je dagelijkse lespraktijk. Ondanks het vroege uur van vertrek hebben we er weer zin in. Verslag volgt natuurlijk morgen!

2 reacties

  1. Geweldige workshop! Ik heb ervaren hoe je in een korte tijd op een eenvoudige manier een podcast kunt maken. Er komen al verschillende ideeen boven borrelen over wat ik hiermee concreet in mijn lessen kan doen. Voor jullie een lange (07.30 uur) en waarschijnlijk best vermoeiende dag met drie workshops maar ik heb weer een hoop nieuwe energie gekregen!

  2. @Antoinette, wij vonden het ontzettend leuk om bij jullie te zijn en krijgen juist energie van de workshops omdat we weten dat er op zijn minst 1 docent aan de slag gaat met de producten.

Reacties zijn gesloten.