Vives weer eens bekeken

Logo
Jarenlang kwam Vives een keer in de zoveel tijd in mijn postvak op school en bleef vaak onhandig (vanwege de grootte) van huis naar school heen en weren. Vanwege verhuizingen prive en van werkplek is het abonnement waarschijnlijk afgelopen. Vanmorgen kwam ik toevallig weer eens terecht op de vernieuwde website van Vives en heb de RSS feed direct toegevoegd in mijn Flockbrowser, nu zie ik snel of er nieuwe items zijn en me niet opnieuw te abonneren op een papieren versie, scheelt weer bomen.
Ook zag ik dat er een heel grote linkpagina is en dat er een rubriek Weblogs onderwijs en ICT is gekomen. Grappig dat mijn weblog er bij staat en dat Willem Karssenberg’s Trendmatcher daar met een mooie gele NEW bijgekomen is. Mis er nogal wat, je kunt je eigen link toevoegen zag ik.

Blogged with the Flock Browser

6 reacties

  1. Het nieuwe slaat alleen op het tweede exemplaar, helemaal bovenaan staat de andere URL waarmee het weblog van Willem te bereiken is.

    Ik ben trouwens benieuwd wie de eerste set toegevoegd heeft. Het was iemand met een afkeur van hoofdletters.

  2. afkeur = afkeer (zo zie je maar weer dat je nooit moet zeuren over spelfouten van anderen)

  3. Als je links mist op die pagina kun je ze zelf toevoegen.
    Probeer maar uit, zonder enige controle, dus geen “foute” url’s doorgeven Karin! 🙂

  4. @Willem, hoezo fout, boven aan de pagina van weblogs over enz. kun je je eigen site toch toevoegen, zie jouw blog er nu 2x bij staan 🙂

Reacties zijn gesloten.