Vives weer eens bekeken

Logo
Jarenlang kwam Vives een keer in de zoveel tijd in mijn postvak op school en bleef vaak onhandig (vanwege de grootte) van huis naar school heen en weren. Vanwege verhuizingen prive en van werkplek is het abonnement waarschijnlijk afgelopen. Vanmorgen kwam ik toevallig weer eens terecht op de vernieuwde website van Vives en heb de RSS feed direct toegevoegd in mijn Flockbrowser, nu zie ik snel of er nieuwe items zijn en me niet opnieuw te abonneren op een papieren versie, scheelt weer bomen.
Ook zag ik dat er een heel grote linkpagina is en dat er een rubriek Weblogs onderwijs en ICT is gekomen. Grappig dat mijn weblog er bij staat en dat Willem Karssenberg’s Trendmatcher daar met een mooie gele NEW bijgekomen is. Mis er nogal wat, je kunt je eigen link toevoegen zag ik.

Blogged with the Flock Browser