Vieren is aandacht geven, bij deze

Wat een leuke zondagmorgen had ik. Na de keynote van Michiel Muller tijdens de Onderwijsdagen ben ik hem in Twitter gaan volgen en over en weer ook wat berichten gestuurd. Als grap onstond een wedstrijd welke presentatie het meest innovatief zou zijn bij de Onderwijsdagen. Met mezelf als juryvoorzitter vond ik wel dat ik ook eens wat mocht winnen en voila, vanmorgen lag zijn boek Ervaringen van een Serial Intepreneur in mijn bus. Met daarin natuurlijk een boodschap.
Omdat ik op het boek stemde (kan nog steeds dus klikken maar) won ik op de koop toe ook nog een toegangskaart voor de Sprout Challenger Day op 18 november.
Omdat ik denk dat ik niet echt tot de doelgroep behoor en de entree 399,00 voor jonge honden in de entrepreneurs wereld wat hoog is, heb ik die mooie prijs vergeven aan Anne Jan Roeleveld, vooral omdat hij snel reageerde en ik denk dat er voor hem heel wat te halen en te leren valt.
Wat mij betreft is dit weer eens bewijs van de kracht van sociale media en het ultieme netwerken. Mooie is dat alles met gesloten beurzen hoge gunfactor.
Een Quote uit het boek van Michiel Muller:
[Vieren is aandacht geven. Bedenk eens op welke ludieke manier je aandacht kunt geven aan memorabele momenten], nou door een blogpost te schrijven dus.

2 reacties

Reacties zijn gesloten.