Verder kijken dan je neus lang is, of is dat niet nodig

Waarom gebruikt eigenlijk bijna iedereen de Adobe Acrobat reader? Ikzelf, omdat ik nooit de moeite genomen heb om verder te kijken dan mijn neus lang is. Kijk, converteren naar PDF doe je natuurlijk zo gratis mogelijk, maar lezen?
Nu vond ik ineens een wiki waarop ook andere pakketten staan, om naar PDF te schrijven en te lezen.
Trouwens kwam ook hier weer een prachtige logo/naam verwarring tegen. Je hebt een Nederlands software beveiligingsbedrijf Fox-IT en een Amerikaans software ontwikkelingsbedrijf Foxit. Bij de laatste kun je dus ook een lichtere en snellere PDF lezer downloaden dan de Acrobat reader.
Jammergenoeg alleen voor Windows machines…en ik zit vanaf de Macbook, maar ja, die heeft het gewoon allemaal al vanzelf (ik heb tenminste nog nooit iets extra’s hoeven downloaden).
Kan niet eens een Not Adobe Icon vinden alleen een voorvertoning van de Mac.

Waarom je iets anders zou gaan gebruiken weet ik eigenlijk niet, denk daar nooit zo bij na. Iemand argumenten?

Blogged with the Flock Browser

0 reacties

Reacties zijn gesloten.