Van vrienden voor vrienden, CVI community

Oeps, ik ben wel laat met vermelden, Willem Karssenberg heeft er al een post aan geweid…ben dus een beetje in de zondagsmood, maar ja wat wil je na een Discoparty met veelal Twitterazi.
Ben wel blij dat hij er al over geschrevenDe CVI Community, een compleet nieuw platform voor het BVE-veld, gericht op mensen met interesse in onderwijsvernieuwing en ICT. heeft, want Willem heeft iets meer lezers.
Afijn, de CVI Community is dus in de lucht. Net voor de zomervakantie zijn de eerste brainstorms geweest. Afgelopen najaar zijn we in Putten nog een keer om de tafel gaan zitten en daarna zijn de programmeurs van Paragin aan de slag gegaan. We zijn vanaf afgelopen maandag aan het finetunen. Er komen nog harstikke leuke dingen bij, maar ikzelf vind het nu al prachtig om naar de verhalen van “hoe was jouw leefwereld als leerling” te lezen. Dat heeft trouwens Rein Bijlsma weer geinspireerd door een prachtige blogpost te schrijven over zijn jeugd, met name zijn foto’s zijn leuk.
Ook de zoekfuncties in de community zijn handig, het is namelijk de bedoeling mensen te vinden en te verbinden. Nu kun je vast gaan kijken wie bijvoorbeeld de presentatoren van workshops zijn, maar ook mensen die iets aanbieden of iets zoeken.

Wil je een kijkje nemen en lid worden
? Je kunt er inloggen met jouw e-mailadres dat bij CVI bekend is met het wachtwoord welkom (je hebt je natuurlijk allang aangemeld voor de conferentie van 14 en 15 april).
Omdat het een community is kunnen anderen zich natuurlijk ook aanmelden en een account aanmaken. 
Lees even de communityregels die we met elkaar willen hanteren, ga dus anderen niet lastig vallen met spam en reclame.
Heb je een toevoeging of een vraag? Altijd antwoord, nu nog even van mij…maar zeer binnenkort van mijn vrienden van CVI
Dank collegae voor het mooie cadeau (voor mij voelt dat echt als een cadeautje!) en hoop dat de deelnemers van de conferentie er ook blij mee zijn.