Van oude sites en dingen die voorbij gaan.

Bij mijn sollicitatie vorig jaar is uitgebreid gesproken over mijn geblog. Een soort voorwaarde was dat ik vooral doorging met bloggen. Wel een paar logische afspraken, niet uit de school klappen van interne zaken en niet zeiken, dat doe je ook intern. Nou valt er ook niet te zeiken en moet ik me regelmatig inhouden om geen reclame te maken, maar verder geen restricties. Wat mis ik dan eigenlijk een ROC om over te bloggen. Natuurlijk heb ik prachtige inside informatie via mijn netwerk over de gang van zaken bij mijn oude club. Maar ja da’s inside en horen zeggen. Wat wel een feit is en dat zie ik zelf nu in de statistieken van dit weblog is dat het ROC al 6 jaar Midden Nederland is maar dat er nog steeds door de collegae van de sector techniek gezocht wordt naar de site e-rocu/techniek. Daar was tot mijn vertrek een soort intranet van gemaakt. Ik had al ruim een jaar voor mijn vertrek een tussenoplossing site techniek.rocmn neergezet om af te bouwen naar Blackboardportal. Juist omdat de portals van Blackboard met daarachter een zwaar CMS de plaats zijn om informatie voor leerlingen neer te zetten tot op het diepste niveau (bij de secor Zorg en Welzijn zelfs tot op leerlingniveau) is het onbegrijpelijk dat er nog doorgemodderd wordt met een knutselsite waar een hoop werk aan is en die er eigenlijk, sorry ex-collega…niet uitziet.
zoektermen