Van karaoke naar Lip Dubbing, buurvrouw blij.

Willem Karssenberg gaf onlangs de link naar de Karaokeparty online site met de tip om de Engelse les leuker te maken door mee te zingen. Mijn buurvrouw stuurde mij, tijdens mijn eerste karaoke sessie een boos SMS’je dat ze haar advocaat zou bellen ivm gehoorschade. Maar de site is eigenlijk te leuk om niet af en toe te kijken. Nu gaf Pierre Gorissen mijn buurvrouw vanavond een kant en klare oplossing (de buurvrouw weet nog van niets), lip dubbing. Lip Dubbing is meezingen in groepsverband maar zonder je stem te gebruiken, dus Playbacken voor gevorderden. Volgens mij vergt het nogal wat oefening als je met een groepje zo’n video maakt.
Onder deze link een hele berg Vimeo filmpjes (452 stuks) waar gelipdubt wordt. (ben benieuwd of dit een nieuw Van Dale woord wordt).

Blogged with the Flock Browser