Van brouwerij tot ideeënfabriek, net werken

Gisteren hadden we een onvoorstelbaar gezellig, leerzaam en onstpannen #Paraginuitje. Op een cryptisch mailtje na, wisten we niet meer dan dat we naar Bodegraven zouden treinen. Nou had dat gezien de afgelopen OV ellende al een uitje op zich kunnen worden.
We hebben ons de hele dag bezig gehouden met stout, ale, hoge en lage gisting, mouten, maischen en weet ik veel wat nog meer.
We waren bij brouwerij de Molen, die volgens de ratebeer website onvoorstelbaar goede bieren maakt. Nu ben ik geen bierkenner (ik drink alles) maar vond deze kennismaking met bier en het brouwproces erg leerzaam en ontspannen. We zaten om half twaalf aan de eerste ronde bier en rond 10 uur de laatste. Mooie van zo’n dag met veel pauzes (bierbrouwen is een kwestie van wachten) is dat je bijpraat met al je collega’s over zowel wrijvingen als grootse plannen. Vooral de lol, humor en eens uit je rol kunnen stappen is heerlijk. Over 5 weken rijd ik naar Bodegraven om ons Amarillo bier op te halen.
Nou denk je…mooi…en weer aan het werk….en jullie waren niet bereikbaar….en alles lag stil.
Kijk dat is dus niet zo….mijn mail gewoon de hele dag gelezen en beantwoord. De telefoon vanuit Putten stond doorgeschakeld naar een collega en die schakelde weer door naar de volgende. Tijdens de pauze werd de Brouw Powerpoint even verlaten om met elkaar naar vragen van klanten te kijken en ze even terug te bellen. Oke…Carcasonne op de iPhones en Angry Bird op de HTC’s tussen door moet ook kunnen.
Morgen….ach we hebben een hele dag gewerkt vandaag…mag ik bij onze vrienden van Bespeak als arbeider aan de slag in de ideeënfabriek. Ik heb een kennisvoorsprong want Kees Romkes heeft zijn presentatie al online staan.
Wat wil ik nou met dit verhaal zeggen?
Door  de mogelijkheden van het altijd online kunnen zijn, zijn heel leuke dagen mooi te combineren met heel leuk werk en heel leuke mensen.
Morgen dus weer een leuke dag…jammer dat een week er maar 7 heeft 🙂

Eén reactie

  1. en je hebt nog gewonnen ook! waar het mobiel zijn allemaal niet toe leidt, of het even een dagje ontspannen bier brouwen 🙂

Reacties zijn gesloten.